Mechanical & structural design

Meer weten over piping?

Rick Eilander staat voor je klaar

Bordes, leidingbrug of andere staalconstructie nodig? Onze engineers kennen de eisen en normen waaraan je constructie moet voldoen en ontzorgen je van concept tot detailengineering. En die details? Daarin gaan wij verder dan anderen. Wij laten niets aan het toeval over en werken met een ongekend level of detail. Dit stelt ons in staat onze ontwerpen zo te maken dat de realisatie sneller, efficiënter en goedkoper kan verlopen.

De ideale oplossing voor jouw vraagstuk

Piping projecten kenmerken zich door een combinatie van technische complexiteit en communicatieve uitdagingen. Wij zorgen ervoor dat alle systemen onderling op de juiste manier op elkaar zijn aangesloten. En dat deze voldoen aan alle procescondities, maintainability en alle normen en wettelijke eisen. Structureel overleg met alle disciplines is hierbij cruciaal. Ook hierin pakken wij onze rol en zorgen ervoor dat dit tijdens het project gewaarborgd wordt. Overleg met de verschillende disciplines stelt ons in staat alle kabel- en ductingroutes meteen mee te nemen. Zo zorgen wij ervoor dat ook de realisatie soepel verloopt.

 

Wij ontwerpen voor de wereld van morgen

Onze experts kijken verder dan de scope van een project en zoeken naar nieuwe mogelijkheden, die zij graag met jou als opdrachtgever delen. Hierin laten wij ons niet beperken door de gebaande paden, zodat we echt toekomstbestendig kunnen werken.

Onze werkwijze is erop gericht de verstoring op locatie tot een minimum te beperken. Dit doen we door het ontwerp op te zetten in prefab delen. Ook bij de plaatsing van het ontwerp kunnen wij ondersteunen.  

Stappenplan structural project:

Wij komen bij je langs en stemmen de eisen en wensen onderling af.

Indien nodig leggen we de bestaande situatie vast met behulp van een 3D scan.

Wij maken een basisontwerp om ons voorstel te bespreken.

Na goedkeuring werken wij het ontwerp uit.

Wij gebruiken onze software om het ontwerp volledig te analyseren.

Wij stellen de pakketten op voor realisatie waarbij rust op locatie het uitgangspunt is.

Wij begeleiden de realisatie op locatie tot een goed eind.

Download onze infographic of brochure

Overige disciplines

piping rick eilander buiten

Piping

Wij helpen bij: milieu- of veiligheidsvraagstukken, projectontwikkeling of simpelweg uitbreiding van capaciteit.

$

Skid design

Plug and play oplossingen voor een snelle implementatie, hoge kwaliteit en geen werkzaamheden op locatie.

$

Process

Efficiënter, duurzamer, flexibeler of veiliger produceren? Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze innovatieve engineers.

$
× Heb je een vraag?