Clever engineering door Tooker

Met onze kennis, ervaring en vooral nieuwsgierigheid zorgen wij voor vooruitgang. Processen verbeteren is ons doel. Want wij snappen dat elke verbetering – hoe klein ook – een groot verschil maakt.

Tooker Over ons Clever Engineering

Werken met Tooker

Samen vooruit

Echt impact maken doe je met de juiste samenwerkingspartners. Wij verrassen onze klanten graag door nog beter werk te leveren dan verwacht.

Zo ziet clever engineering eruit:

Tooker Over ons Clever Engineering

Wij bieden plug and play oplossingen die zo min mogelijk inbreuk maken op processen.

Tooker Over ons Clever Engineering

Onze inmeettrajecten zijn zeer nauwkeurig en door gebruik te maken van Pointcloud zorgen wij voor een soepele inbedrijfstelling.

Tooker Over ons Clever Engineering

Innoveren doen wij graag. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken en maken kansen inzichtelijk voor onze klanten.

Tooker Over ons Clever Engineering

Onze ervaring aan de uitvoeringskant biedt voordelen op het gebied van tijd, budget, kwaliteit en het beperken van risico’s.

Tooker Over ons Clever Engineering

Proactieve communicatie vinden we belangrijk. Wanneer partijen vastlopen in het ontwerptraject, trekken wij tijdig aan de bel. Zo voorkomen we dat de verschillende partijen op elkaar moeten wachten.

“Wij willen het maximale uit grondstoffen, energie en processen halen, zodat we de industrie vooruit helpen. Bij alle projecten waar we aan werken richten we ons op een minimale footprint.”

– Rick Eilander

Tooker Over ons Clever Engineering
Tooker Over ons Clever Engineering

Onze onderscheidende waarde? Met onze kennis, ervaring en vooral nieuwsgierigheid zorgen wij voor vooruitgang. Processen verbeteren is ons doel. Want wij snappen dat elke verbetering – hoe klein ook – een groot verschil maakt.

– Danny Zwier

Gedreven innovators

In 2017 hebben ex-collega’s Rick Eilander en Danny Zwier samen Tooker opgericht. Na verschillende jaren in het vak werd de drang om volledig zelf te bepalen hoe zaken het best aangepakt kunnen worden te groot. Inmiddels staat er een stabiele scale-up met een compact team.

Binnen het team is, naast de goede werksfeer, het bieden van ruimte om tot innovatieve ideeën te komen erg belangrijk. Zo staat er nu een team van engineers met een nieuwe denkwijze en gedegen achtergrond, werkzaam in uiteenlopende proces disciplines.

Nog Tooker

In 2023 is de zelfstandige entiteit Tooker Machinery opgericht door Sjoerd Eisma en Foppe Haarsma. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van engineering en projectleiding binnen de machinebouw en productieautomatisering kunnen de bedrijven gecombineerd nieuwe en bestaande klanten nog beter van dienst zijn over een breder pallet aan disciplines. Samen nog Tooker dus! 

Een vergelijkbare werkwijze en drive voor innovatie en kwaliteit zorgt voor de succesvolle samenwerking tussen beide bedrijven, waarbij voor elk project gebruik wordt gemaakt van de gezamenlijke kennis en expertise.

× Heb je een vraag?