Process & Energy

No stress

Wij hebben ruime ervaring met pipestress en de PED en bieden proactieve ondersteuning op dit gebied.

Milieu roots

Wij hebben jarenlange ervaring vanuit de (bio)gas en milieu. Daarom begrijpen wij de businesscase en de techniek erachter.

Direct contact

Direct met de juiste persoon spreken, daar houden we van. Bij ons schakel je rechtstreeks met onze engineers en wij houden de lijntjes lekker kort.

Samenwerken met Tooker kenmerkt zich door:

Sterk in milieu pro

Maximale efficiëntie, minimale footprint

Sterk in realisatie-ondersteuning

Meer weten?

Rick Eilander staat voor je klaar

Positieve impact op de planeet en je bedrijfsvoering

Onze wereld verandert en wij veranderen mee! Impact op het milieu is tegenwoordig een kritische weegfactor in onze adviezen en (proces)ontwerpen. Of het nu gaat om projecten in (bio)gas, afvalverwerking, waterzuivering of in de (new) energy sector. Wij streven altijd naar een minimale impact op de planeet en het maximaal benutten van grondstoffen.

Onze insteek is om echt de ‘next step’ in duurzaamheid te zetten. Niet alleen doen wat moet gebeuren om aan nieuwe richtlijnen te voldoen, maar op zoek naar de ideale situatie. Wij onderzoeken jouw productieproces en samen stellen we vast waar de meeste winst te behalen valt. Ook in het kader van kostenbesparingen.

Ga voor een prettig proces; onze engineers zijn flexibel en breed inzetbaar

Onze roots liggen in de procesindustrie. Wij hebben ruime ervaring in de (bio)gas, milieu en (new) energy. Bij ons ben je in goede handen, of het nu gaat om een ‘engineering to order’ of een ‘configure to order’ project.

Het werken in multidisciplinaire teams is ons niet vreemd en je staat altijd in direct contact met onze engineer. Bij een nieuwe opdracht krijg je te maken met je vertrouwde contactpersoon, die op de hoogte is van jouw bedrijfsprocessen. Zo zorgen we voor een samenwerking waar je energie van krijgt. 

Op zoek naar een engineersbureau?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw project en denken graag met je mee. Voor het uitbrengen van een offerte bepalen we namelijk al de meest efficiënte werkwijze. Onze offertes zijn altijd duidelijk en erg gespecificeerd. Wil jij onze proactieve houding zelf ervaren? Bel ons voor een kennismaking.

Wij ondersteunen bij:

Consultancy; PED Advies & Project ondersteuning;

3D scanning

Process & equipment design

Stress engineering: Pipestress analyses; Drukvatberekeningen; Constructieberekeningen; FEM analyses;

Skid design

Piping design

Machinebouw

Werktuigbouwkunde

Realisatie begeleiding

Download onze infographic of brochure

× Heb je een vraag?