Process

Meer weten over process?

Rick Eilander staat voor je klaar

Bij het ontwikkelen of optimaliseren van een installatie is een goed begin het halve werk. Onze process engineers staan vanaf het begin naast je en helpen je met het vaststellen van de wettelijke eisen en de wensen van de opdrachtgever. Of het doel nu het efficiënter, duurzamer, flexibeler of veiliger produceren is, samen kiezen we de juiste route. Onze engineers en partners hebben ruime ervaring en expertise in de (bio)gas-, food-, water- en papiersector.

Process engineering en advisering

Onze engineers helpen bij het opstellen van het proces, de P&ID en selecteren de benodigde equipment. Wij zijn elke dag op zoek naar het verbeteren van processen en zetten processimulaties in om processen te doorgronden. Hierdoor kunnen we adequaat adviseren over verbeteringen.

Binnen de process engineering scheppen wet- en regelgeving belangrijke randvoorwaarden. We adviseren je graag over relevante regelgeving, zoals de ATEX, PED en CE, en integreren ons advies in een HAZOP. Op deze manier voldoen we altijd aan de veiligheidseisen.

 

Tooker process Clever Engineering

Een soepel proces

Samenwerken met Tooker kenmerkt zich door efficiëntie. Bij ons sta je altijd in direct contact met de betrokken engineer. We verrassen je graag met onze proactieve houding en onze drive om tot het beste resultaat te komen. Ons engineersbureau heeft een grote achterban van samenwerkende specialisten die wij kunnen inschakelen om mee te denken over de optimale oplossing van jouw vraagstuk.

Download onze infographic of brochure

Overige disciplines

piping rick eilander buiten

Piping

Wij helpen bij: milieu- of veiligheidsvraagstukken, projectontwikkeling of simpelweg uitbreiding van capaciteit.

$
Tooker process Clever Engineering

Skid design

Plug and play oplossingen voor een snelle implementatie, hoge kwaliteit en geen werkzaamheden op locatie.

$
Tooker process Clever Engineering

Process

Efficiënter, duurzamer, flexibeler of veiliger produceren? Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze innovatieve engineers.

$
× Heb je een vraag?