Kom jij werken bij Tooker?

Werken bij Tooker is meer dan alleen een baan. Bij Tooker werk je met gelijkgestemden. Gedreven, gemotiveerd en klaar om een verschil te maken. Werken bij Tooker betekent dat je onderdeel wordt van een hecht team. We doen het samen en je staat er dan ook nooit alleen voor. Wij vinden het geluk van onze medewerkers heel belangrijk. Want mede door ons geweldige team, kunnen we doen wat we doen.

Werken bij Tooker betekent

Goede werksfeer

Bij ons draait hiet niet alleen om ambitie en kwaliteit; plezier en gezelligheid vormen net zo goed de kern van Tooker. Tijdens de lunch gaan we samen wandelen en we dagen je graag uit voor een potje tafeltennis. Bovendien sluiten we de week regelmatig af met een gezellige borrel. Welkom in een werkomgeving waarin plezier net zo belangrijk is als presteren.

Inspirerende werkomgeving

Al onze collega’s zijn ambitieus en hebben een gedeelde passie voor technologie. We hebben een cultuur waar kennisdeling centraal staat en zo leren we elke dag nieuwe dingen. Werken bij Tooker betekent werken in een jong, groeiend team van gemotiveerde medewerkers die streven naar innovatie.

Goede voorwaarden

We hechten veel waarde aan goede arbeidsvoorwaarden. Daarom krijg je jaarlijks een budget om jezelf nog meer te ontwikkelen. Naast een goed salaris bieden we ook een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Bovendien stellen we je in staat om flexibel te werken door het verstrekken van een laptop en mobiele telefoon. Wij geloven in goede voorzieningen, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Indrukwekkende klanten

We werken aan projecten voor diverse inspirerende en indrukwekkende klanten. Enkele van deze opdrachtgevers hebben al een plekje gekregen op onze homepagina, en dit is slechts een glimp van de samenwerkingen die we aangaan.

Dit vinden onze medewerkers

– Thom Holwerda

“Ik heb van het bedenken van oplossingen mijn werk gemaakt. Ik denk alles graag tot in de puntjes uit, bijvoorbeeld over mogelijke problemen tijdens de bouw/plaatsing van een installatie. Als de implementatie dan vlekkeloos verloopt en alles goed aansluit is mijn dag helemaal goed. Daar krijg ik een kick van.”
 Lees meer..

 

 

– Sven Dijkstra

Sven is Team Lead bij Tooker en wordt blij van sparren met klanten, samenwerken met zijn team en het oplossen van probleeminstellingen. Hij vertelt over werken bij Tooker en waarom hij na een korte uitstap weer terugkwam. “Met de steun van Tooker kon ik mogelijkheden verkennen en heb ik ontdekt dat Tooker juist perfect bij mij past.”
 Lees meer..

 

 

– Bram Zijlstra

Tot op de bodem uitzoeken hoe dingen in elkaar zitten én werken. Deze drive leidde ertoe dat Bram de studie werktuigbouwkunde is gaan doen. Nog steeds wordt hij blij van het feit dat er aan de hand van zijn ontwerpen, installaties of machines gecreëerd worden. ‘Als het even mogelijk is ga ik de fabriek in om het resultaat te bewonderen, dat voelt goed!’
 Lees meer..

 

 

– Sjoerd Eisma

Van brommers tot bedrijf: Sjoerd vertelt hoe zijn passie voor techniek hem leidde naar de oprichting van Tooker Machinery. Na jaren in diverse technische rollen te hebben gewerkt, richt hij zich nu op technische verkoop en het ontwerpen van machineconcepten. Benieuwd naar zijn verhaal?
 Lees meer..
Tooker werken bij Clever Engineering

Draag bij aan een betere wereld

Samen met Tooker

Stap voor stap vooruit. Bij Tooker zijn we elke dag op zoek naar het verbeteren van processen. Want als processen stilstaan, gaat de wereld niet vooruit. We doen alles voor de optimalisatie van het eindresultaat. Alles voor de ‘next step’ met zo min mogelijk stilstand tijdens de implementatie. Zo zorgen wij voor vooruitgang, een kleinere footprint en een betere wereld.

Jouw ontwikkeling

Samen met Tooker

Jij wilt verder komen. Groeien, de ruimte krijgen om je te ontwikkelen. En die geven we je graag. Onze werkvloer kenmerkt zich door een open en leergierige cultuur waarin we veel experimenteren en van elkaar leren. Het geven en ontvangen van feedback vinden we belangrijk want we geloven dat dit bijdraagt een groei. Werken bij Tooker betekent werken in een omgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Kom jij werken bij Tooker?

Social media

× Heb je een vraag?